23948sdkhjf

Kraschade släpet såldes på Blocket

Minns ni schakttrailern som rammade en bro på E6? Nu har det fått en ny ägare – genom Blocket.
Det var i tisdags som en lastbil och dess släp, lastat med grus och jord, fastnade under en bro vid Onsala-avfarten på E6. De dramatiska bilderna på den kvaddade schakttrailern spreds snabbt i de svenska medierna, och olyckan ledde till långa bilköer långt in på eftermiddagen.

Entreprenad Supply pratade kort efter händelsen med bilisten Vladimir Kundih. Han hade kommit körandes uppför bron sekunderna efter den rejäla smällen.

– Föraren måste ha kört med flaket upptiltat. Det var tur att vi kom några sekunder efter, annars hade vi varit direkt inblandade, berättade Vladimir Kundih.

Olyckan har nu fått sin förklaring. Det var ett tekniskt fel som gjorde att flaket plötsligt åkte upp, skriver Hallands Nyheter.

Håkan Alexandersson är vd på företaget Wheel Freight and Speditions, vars lastbilsekipage var det som kraschade. Under onsdagen lade han ut schakttrailern i en skämtsam Blocket-annons.

– Det har varit så mycket skit skrivet om den så jag tyckte jag får väl skoja till det lite, säger Håkan Alexandersson till Norra Halland.

I annonsen skriver vd:n att schakttrailern är "något för den händige". Han konstaterar också att "däcken är inte dom bästa och fälgarna är lite repiga", men "på med lite ny färg så blir den toppen".

Och faktum är att att han hittade en köpare.

– Jag tänkte att det blir väl ingen som ringer, men först var det en som erbjöd lite pengar och kameler, och sen en som faktiskt köpte den, säger Håkan Alexandersson till Norra Halland.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078