23948sdkhjf

"Varannan Swecon är verklighet"

Swecon har nått högt uppsatt mål. Nu är fokus på service, enligt företaget.
Visionen ”Varannan Swecon” har levt med Swecon i över tio år och är en högt satt ambition. Det handlar bland annat om att varannan såld entreprenadmaskin i Sverige är såld av Swecon, vilket Swecon uppnår inom produktsegmentet produktionsmaskiner (hjullastare, dumprar samt band- och hjulgrävare). Det berättar företaget i ett pressmeddelande.

– Det är viktigt med en stark position, men vi kan aldrig slappna av och vara nöjda. Vi ska fortsätta att stärka vårt serviceerbjudande för att vara en tillgänglig och trygg partner under hela maskinens livslängd, kommenterar Swecons vd Christer Söderberg.

Enligt företaget bygger säljframgångarna på flera faktorer. Bland annat Volvos starka varumärke, ett brett produktprogram samt den stora maskinpopulationen som vuxit över tid. Christer Söderberg berättar att fokus framöver ligger på en utbyggd service.

– Framför allt produktionsmaskiner kommer i framtiden arbeta fler maskintimmar och det i sin tur ställer krav på oss att vara mer tillgängliga med service och reservdelar. Allt går fortare och fortare. Då måste även vi hänga med och fortsätta erbjuda en professionell service då hög kundnöjdhet alltid har en central och avgörande betydelse.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094