23948sdkhjf

Firar 30-årsjubileum med öppet hus

Rototilt bjuder in till två dagars firande.
Som Entreprenad Supply rapporterat om tidigare fyller tiltrotatorn Rototilt i år 30.

Därför öppnar nu företaget upp dörrarna för entreprenörerna och allmänheten och bjuder in till två dagar av firande och aktiviteter i Vindeln. Här kommer entreprenörerna och användarna få en djupare inblick i hur produkten tillverkas. "Som världsledande företag planerar Rototilt för en ännu större global expansion och vill därför väcka intresse för Rototilt som produkt, arbetsplats och företag", hälsar företaget i ett pressmeddelande.

– Vi hoppas att det är många som tar tillfället att komma. Företaget växer och vi är väldigt förhoppningsfulla inför framtiden. För några kanske det här är ett tillfälle att spana in sin framtida arbetsplats, kommenterar Anders Jonsson, vd Rototilt.

På fredag den 26/8 är det entreprenörernas dag och på plats kommer det finnas representanter från CAT, Volvo, Liebherr, Hitachi och Scanlaser. Det kommer också finnas möjlighet till provkörning av maskinerna. Maskinleverantörerna kommer även finnas på plats under allmänhetens dag 27/8 och löpande under båda dagarna kommer det ske guidade turer i hela fabriken.

–Jag ser öppet hus som en fantastisk möjlighet att få visa upp vårt företag och våra produkter samt träffa människor som intresserade av oss. Vi satsar för framtiden och är ett företag i tillväxt, där strategisk kompetensförsörjning är och kommer vara nyckeln till vår fortsatta framgång, säger HR-chef Peter Strömberg,
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066