23948sdkhjf

Specialisten tecknar nordiskt avtal för slangutbyten

Avtalet gäller tre år och är värt 2 miljoner kronor per år.
Slangakuten har tecknat ett "exklusivt" avtal med RenoNorden. Avtalet omfattar både akuta och förebyggande uppdrag i de regioner Slangakuten är verksamma. Det framgår av ett pressmeddelande från Slangakuten på onsdagen.

Hur lång tid gäller avtalet? Går det att sätta någon siffra på hur mycket det är värt?

– Avtalet gäller i tre år och är värt cirka 2 miljoner kronor per år, uppger Victoria Fallenius, marknads- och försäljningschef på Slangakuten, för Metal Supply.

RenoNorden är en stor privat aktör inom insamling och transport av hushållsavfall. De levererar sina tjänster till mer än fem miljoner människor i fyra olika länder. RenoNorden har i Sverige över 200 fordon i daglig drift ibland annat, Stockholm, Uppsala, Linköping och Malmö.

– Varje minut vi förlorar i stillestånd medför ökade kostnader för företaget. Att ha en pålitlig och snabb leverantör av hydraulslangsbyten ute på fält är av stor betydelse för oss. Att även få hjälp med byten av hydraulslangar i förebyggande syfte medför ännu större besparingar på sikt, säger Anders Rees, RenoNordens finanschef.

– Vi är oerhört stolta och glada över detta avtal. Med största sannolikhet kommer den leda till ytterligare expansion i några av våra regioner, säger Stefan Fallenius, vd och grundare av Slangakuten.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063