23948sdkhjf

ME-företag slås ihop: "Blir en av större aktörerna på västkusten"

Räknar med 400 miljoner kronor i omsättning under nästa år.
Transportcentralen i Halmstad kommer att gå samman med Åkericentralen i Falkenberg för att bilda ett gemensamt bolag. Namnet på företaget kommer att vara Transportcentralen och både kontoret i Falkenberg och i Halmstad kommer att finnas kvar. Verksamheten är fortsatt inriktad mot logistik- och entreprenadverksamhet i hela Halland.

– Vi är väldigt glada över fusionen mellan Transportcentralen och Åkericentralen, vi ser det som mycket välkommet. Detta kommer leda till en utökad verksamhet och kompetens, vilket vi är glada för. Med ett kontor i Halmstad och ett kontor i Falkenberg kommer vi bli en av de större aktörerna på västkusten och kommer i och med detta även kunna erbjuda en bättre service gentemot våra kunder, säger Transportcentralens vd Lars Quander, i en kommentar på företagets hemsida och fortsätter:

– Totalt kommer vi bli 75 stycken delägare. Detta betyder att vi har möjlighet att ta större projekt och fler kunder, vilket i sin tur givetvis leder till mer trygghet och arbetstillfällen hos våra delägare. År 2017 kommer att bli ett spännande år för oss.

Fusionen beräknas vara klar i december. Totalt beräknas omsättningen under 2017 att uppgå till 400 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078