23948sdkhjf

HSP Gripen utökar samarbete med skogsmaskinsbolaget

Blir officiellt tillbehör på kända tillverkarens skotare.
HSP Gripen och Rottne Industri har utökat sitt samarbete. Det framgår av ett pressmeddelande.

I december förra året höll Rottne Industri informations- och utbildningsmöte för sina återförsäljare och i samband med detta presenterades nyheten att HSP Gripen från och med nu kommer att bli officiellt tillbehör på Rottnes skotare.

Gripen har sedan länge funnits representerat i Rottnes svenska återförsäljarnätverk och samarbetet har successivt fördjupats. Nu stärks banden när Gripen blir officiellt tillval på samtliga Rottnes modeller.

– Rottne är en kund som ställer höga krav på kvalitet och service, något som hjälper oss att utvecklas som leverantör. Att vi nu får förtroendet att växa ytterligare inom deras nätverk är otroligt glädjande och vi ser det som ett betyg på att våra ansträngningar bär frukt, säger Tomas Jonsson, vd på HSP Gripen.

Bolaget uppger att de har haft många förfrågningar från kunder att de önskar få maskiner utrustade med HSP Gripen.

HSP Gripen utvecklar, tillverkar och marknadsför hydraulisk griputrustning för materialhantering under varumärket och produktnamnet Gripen. Huvudsakliga användningsområden är för skogstransport på skotare och lastbilar, för materialhantering och sortering på mark- och anläggningsmaskiner, samt vid hantering av stora volymer i hamnar och på virkesterminaler.

Rottne Industir är ett helsvenskt företag med all produktion inom Sveriges gränser. De omsätter cirka 450 miljoner och har 235 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109