23948sdkhjf

Entreprenadkoncern ny huvudsponsor i IFK Göteborg

VD:n: "Att gå in som partner i landets mest populära fotbollsklubb är ett tydligt avstamp för vårt varumärke".
Norska entreprenadkoncernen NRC Group, där bland annat Segermo Entreprenad ingår, är ny huvudsponsor i IFK Göteborg och tar plats på den blåvita dräkten från och med 2017.

– Att som nybildad koncern gå in som partner i landets mest populära fotbollsklubb är ett tydligt avstamp för vårt varumärke, säger NRC Sveriges, tillika Segermos vd, Daniel Pettersson i ett pressmeddelande.

NRC Group är en börsnoterad bolagsgrupp på Oslobörsen som utför total- och utförandeentreprenader inom järnväg och infrastruktur. Bolagets största uppdragsgivare är Trafikverket.

– Vi är en nybildad koncern och har precis påbörjat ett arbete med att samla oss under ett gemensamt varumärke. Att gå in som huvudsponsor för IFK Göteborg är ett tydligt avstamp för det arbetet. IFK Göteborg är landets mest populära fotbollsklubb och ett mycket starkt varumärke som står för sann laganda, säger Daniel Pettersson och fortsätter:

– Just laganda är något som vi inom NRC Group håller högt. Precis som inom fotbollen så är laget och samarbetet i våra projekt en viktig nyckel till vår framgång. Det känns jättekul att kunna synas tillsammans med IFK Göteborg och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079