23948sdkhjf

Ny Cramo-VD på plats

Digitalisering högt på agendan för nya chefen.
I augusti månad förra året kunde Entreprenad Supply rapportera om Cramo som anställt Peter Bäckström till ny vd.

Och sedan den 1 januari i år är han på plats vid sitt nya jobb och den första månaden har handlat om möten med partners, kunder och andra i Cramos nätverk.

– Mitt uppdrag är att se hur ett redan framgångsrikt företag ska bli ännu bättre: Vad ska vi på sikt leverera? Till vem? Vilket är det mest effektiva sättet att göra det på, säger Peter Bäckström.

– Cramo vill vara en viktig och bidragande partner till sina kunder. För att klara av att vara det måste vi förstå deras förutsättningar. Vi ska vara bra på det som är viktigt för dem, fortsätter han.

Peter Bäckström kommer närmast från ledande befattningar på amerikanska real estate-företaget CBRE och Johnson Controls där han arbetat globalt med Facilities Management, FM. Innan dess hade han en lång karriär inom säkerhetssektorn, bland annat inom svenska försvaret och på Falck Security.

Hos Cramo kommer stort fokus ligga på att utveckla företagets digitala tjänster.

– Digitalisering kommer bara att bli mer och mer viktigt för våra kunder. Därför kommer Cramo att fokusera på ännu bättre logistik och en mer effektiv inköpsprocess och leverans. Digitala lösningar inom transportlogistik och en helt ny e-handelslösning som lanseras under året kommer att öka tillgängligheten.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14