23948sdkhjf

Maskinförarutbildning flyttar till Arlandastad

VD:n: "Roligt att etablera utbildning av maskinförare i en miljö som andas tillväxt".
Yrkesakademin har valt att flytta sin utbildning av maskinförare i Stockholm till området Drivelab Center i Arlandastad.

– Fantastiskt roligt att Yrkesakademin väljer att etablera sin verksamhet hos oss i Drivelab. Vi har haft en bra dialog en tid och det känns nu roligt att kunna omsätta denna i affärer. Yrkesakademin är en viktig, bra och strategisk partner som tillsammans med oss kommer att bygga vidare på utvecklingen av området. Att Yrkesakademin även bedriver utbildningar inom bland annat transport, bygg, fastighet med mera gör dem till en ännu mer intressant samarbetspartner, Arlandastad AB:s vd Dieter Sand i ett pressmeddelande.

Hyresavtalet omfattar utbildningslokaler samt ett övningsområde i direkt anslutning till dessa. Efter Yrkesakademins inflyttning kommer Drivelab Center att innehålla cirka 10 000 kvadratmeter utbildningslokaler.

– Det är roligt att etablera utbildning av maskinförare i en miljö som andas tillväxt, utveckling och kompetens. I Arlandastad finns allt det vi behöver för att skapa en högklassig utbildning: bra samarbetspartners, fina utbildningslokaler och utbildningsytor och närhet till företag och framtida arbetsplatser, kommenterar Jan Larsson, vd för Yrkesakademin.

– Vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete med Arlandastad, Drivelab och utbildningsföretagen i området. Tillsammans kommer vi kunna utveckla detta centrum för fordonsutbildning, avslutar han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062