23948sdkhjf

Entreprenad Expo höjer ribban

En kompaktare lösning med bättre demoytor, bättre infrastruktur, ny matleverantör och bättre kommunikationer i direkt anslutning till E6. Det är några av de förbättringar som utlovas när Entreprenad Expo flyttar till Borgeby mässområde, centralt placerat i södra Sverige


Efter två lyckade arrangemang på Ring Knutstorp flyttar Entreprenad Expo några mil söderut, till Bjärred, strax utanför Lund. 25-27 september 2014 blir det premiär på Borgeby mässområde som ligger en kvarts bilresa från Malmö och 20 minuter från Öresundsbron. Det centrala läget med gott om maskinentreprenörer i upptagningsområdet har vägt tungt när beslutet att flytta arrangemanget fattades.

– I mitt tycke är det södra Sveriges bästa plats för en maskinmässa. Borgeby ger oss helt nya förutsättningar både logistikmässigt och i form av ökad tillgänglighet och ett mer kompakt mässområde samtidigt som vi kan behålla den lokala förankringen, säger Entreprenad Expos projektledare Lars Nordmark.

– Flytten till Borgeby skapar de förutsättningar som behövs för Entreprenad Expo att höja ribban ytterligare och erbjuda ett arrangemang som skapar ännu större mervärden för maskinmarknadens olika aktörer.

Lars Nordmark är också mycket nöjd med att Entreprenad Expo genom flytten till Borgeby kan möta ett av de väsentligare önskemålen från både besökare och utställare – bättre möjligheter att visa och känna på de olika maskinernas kvaliteter.

– Utställare med en monteryta på minst 300 kvadratmeter erbjuds en demoyta i direkt anslutning till sin monter. Det kommer att bli lite bullrigare, men det kommer också att skapa liv och rörelse och medverka till att besökare dras in i montrarna, säger Lars Nordmark.

– Vi var tidigt ute med den lokala mässan och det ger oss både ett ansvar och ett försprång. Vi blir både hedrade och sporrade när andra försöker följa vårt koncept. Ju större mässurvalet blir, desto svårare blir det för branschen att välja. Vår ambition är att även i fortsättningen leverera det alternativ som ger mest värde för branschen. Flytten till Borgeby är nästa steg på en väg som alla involverade ska uppleva som ständig förbättring, säger Lars Nordmark
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078