23948sdkhjf

Staffare tar in Manitou i stallet

Staffare kommer framöver att svara för försäljning och service av Manitous teleskoplastare i större delen av norra Sverige, enligt ett färskt avtal med importören Scantruck.
Staffare är sedan tidigare återförsäljare för bland annat Huddig, Massey Ferguson, Weidemann och grävare från Wacker Neuson i storlekar upp till 15 ton. Nu kompletteras utbudet med 25 teleskoplastarmodeller som finns med lyfthöjd från 6 till 32 meter och i utföranden som passar såväl lantbruk som anläggningsverksamhet.

För Scantrucks Anker B Lemvig innebär avtalet med Staffare ett bra slut på det första året som importör och återförsäljare i Sverige.

Vi är otroligt nöjda med utvecklingen under det första året. Målsättningen var att sälja 70 maskiner och det målet har vi uppnått, säger Anker B Lemvig, som nu också kan glädjas åt att företaget fått en bra täckning i norra Sverige och därmed kommit ytterligare ett steg på väg i uppbyggnaden av ett allt mer komplett nät för försäljning och service.

Bland annat ser han stora möjligheter till ökad kontakt med den norrländska marknaden tack vare Staffares avdelningar i Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå och Luleå.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078