23948sdkhjf

Ny Hitachi-verkstad i Söderhamn

Linck Maskinservice AB blir Delvators nya samarbetspartner i Hälsingland.
Som en breddning i sitt servicenätverk har Delvator slutit avtal med Linck Maskinservice AB om att bli auktoriserad serviceverkstad för Hitachiaskiner, det skriver Delvator i ett pressmeddelande.

– Linck Maskinservice AB är en perfekt ny samarbetspartner för Delvator. Den kunskap och erfarenhet verkstaden har, samt deras stora lokaler och utomhusytor är idealiskt för arbete med entreprenadmaskiner, säger Stefan Asp, Delvators säljare av Hitachis entreprenadmaskiner i pressmeddelandet.

De kommer att vara verksamma i Hälsingland och Gästrikland. Deras lokaler och expertis är anpassat för att kunna göra maskinservice, reparationer och påbyggnader.

– Det här passar perfekt in i vår verksamhet och i våra lokaler. Faktum är att vi redan tidigare stött på och gjort arbeten med skogsanpassade grävmaskiner från Hitachi, säger Linck Maskinservice AB:s ägare Hans Linck.

Linck Maskinservice AB har varit verksamma i 35 år och arbetade från början främst med maskiner inom skogsbruket. Skogsmaskiner är i dag fortfarande en viktig del i deras verksamhet, men man har med åren breddat sig breddat sig och får nu ett nytt specialområde inom Hitachis entreprenadmaskiner.

De har i dagsläget fyra anställda och håller till i de tidigare lastvagnslokalerna på Gotlandsvägen i Söderhamn.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.114